1 فراخه ( مخليه الجلد )
لون زعفران او تندوري بست
ليمون
كمون
جنزبيل فريش او بدره
2 علبه زبادي
ثوم
طريقه الاعداد
تخلي الجلد من الفرخه
وتفتح فتحات متفرقه بالسكين في الفرخه
وتتبل ( زبادي والثوم والجنزبيل والملح والفلفل الاسود ولون الزعفران )
يمزج الخليط جيداااااا
وتغطي الفرخه جيدا بالخليط والتاكد من دخول الخليط في الفتاحات وتغطي بالكامل
ثم توضع في الثلاجه لمده 6 ساعات علي الاقل مع التدبيله
ثم يوضع في صنيه مدهون قليل من الزيت وضوع في الفرن لمده نص ساعه
او حتي ماتكتمل السوي
وبالف هناه